Lediga tjänster

Byggpojken söker nya medarbetare

Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.

Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att medarbetarna ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra. Byggpojken är inne i en expansiv period och vi behöver nu utöka vår personalstyrka. Vi letar efter trevliga och duktiga hantverkare som vill vara med i vårt gäng och fortsätta att utveckla Byggpojken. Just nu söker vi:

 

Snickare, som trivs med att variera sina arbetsuppgifter inom bygg och som arbetar professionellt och effektivt.
Klicka här för en pdf med mer info angående denna tjänst. Ansök senast 8 Oktober 2017 och ange ref. nr 1709 Platsannons snickare
____________________________________

Tillsatt! – Projektledare/Snickare 1st, Här söker vi en person som kommer att vara projektledare för ett team på 3 till 4 snickare. Du kommer själv att arbeta som snickare, men med projektledaransvar. Dina arbetsuppgifter kommer således att sträcka sig från att skriva offerter till kund till att själv arbeta med projektet samtidigt som du projektleder ditt team och ser till att arbetet blir genomfört enligt plan och sedan avslutas på ett bra sätt med kunden.
Klicka här för en pdf med mer info angående denna tjänst. Platsannons snickare

Tillsatt! – Snickare, som trivs med att variera sina arbetsuppgifter inom bygg och som arbetar professionellt och effektivt.
Klicka här för en pdf med mer info angående denna tjänst. Platsannons snickare

Tillsatt! – Plattsättare, som trivs med att arbeta självständigt med plattsättning främst i våtrum.
Klicka här för en pdf med mer info angående denna tjänst. Platsannons plattsättare

Tillsatt! – Målare, som trivs med att variera sina arbetsuppgifter inom måleri och som arbetar professionellt och effektivt.
Klicka här för en pdf med mer info angående denna tjänst. Platsannons Målare

Tillsatt! – Operativ chef, som ska ansvara för den dagliga driften av företaget. Offerter, projektplanering, stöd för byggledare. Mycket fokus på planering och kommunikation.  Platsannons Operativ chef

Tillsatt! – Arbetsledare, som ska ansvara för samordning mellan medarbetarna ute på arbetsplatsen och samtidigt arbeta som snickare. Klicka här för en pdf med mer info angående denna tjänst. Platsannons Arbetsledare

Vill du veta mer om de aktuella tjänsterna? Gå då gärna in på vår hemsida www.byggpojken.se , och läs mer om oss och om vad vi söker.

Är det dig vi söker? Skriv några rader om dig själv, vad du har arbetat med tidigare och varför du söker tjänsten. Skicka din ansökan till stina@byggpojken.se. Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Kontaktperson: Stina via mejl, stina@byggpojken.se.

Välkommen med din ansökan!