Privatpersoner

Välkommen till Byggpojken AB:s hemsida!
Vi på Byggpojken är ett professionellt team bestående av snickare, målare, plattsättare och elektriker. Tack vare vår breda kompetens med duktiga yrkesmän kan vi hjälpa dig med det mesta. Vi utför såväl mindre arbeten på några timmar till större byggnationer av hus.

Vi strävar efter 100% nöjda kunder och ber därför alla våra kunder att göra ett omdöme om oss på reco.se efter slutfört arbete.

I de flesta fall anlitar kunder oss till att ta helhetsansvaret för ett projekt. D.v.s. vi startar ett projekt, bygger och är med ända till dess att projektet avslutats.

När du väljer oss som hantverkare hjälper vi dig med ansökan om rotavdrag. Som rotarbeten räknas reparationer och underhåll av din bostad samt arbeten med att bygga om eller bygga till bostaden.
Skattereduktion för rotarbeten medges med halva arbetskostnaden med sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år. Dvs är ni två personer som äger fastigheten kan ni få upp till 100 000kr i avdrag per år. Kontakta gärna skatteverket för mer information om vad som gäller för att få rätt till Rotavdrag.

Varmt välkommen att kontakta oss på tel: 08-32 40 10, mejla oss på info@byggpojken.se eller via vårt kontaktformulär.