TJÄNSTER

BYGG & SNICKERI
Vi tar gärna ett helhetsansvar när vi bygger. Det kan vi göra tack vara att vi har duktiga hantverkare med bred erfarenhet från allt inom små arbeten till att bygga färdiga hus. Våra hantverkare är kärnan i vår verksamhet och vi är oerhört stolta över dem och det arbete som de utför varje dag. De är punktliga, noggranna och alltid effektiva. Dessutom är de trevliga och artiga och sätter alltid dig som kund i främsta rummet. Vi är alltid noga med att se till att vi under projektens gång har en bra kommunikation med dig kring vad som händer och när. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg. Vi svarar på dina frågor och förklarar det som du undrar över.

Vi har snickare, murare, putsare, vi byter fönster och lägger tak mm. Listan kan göras lång med vad vi kan göra. Kontakta oss så berättar vi mer!

Old Antique Tools in Vintage Carpentry Workshop
006410610619_a0f8de230b_o

BADRUM & PLATTSÄTTNING
Vi bygger badrum, sätter kakel i kök och klinker i hallar mm. och vet vad som krävs för att slutresultatet ska bli bra. Byggpojken har sedan flera år tillbaka våtrumsbehörighet utfärdat av Byggkeramikrådet. Eftersom utvecklingen hela tiden går framåt när det gäller material och kunskap kring våtrum är vi noga med att våra behöriga hantverkare ständigt uppdaterar sina kunskaper. De deltar därför kontinuerligt i kurser anordnade av Byggkeramikrådet.

Att vara ett behörigt företag innebär att vi uppfyller de branschregler som utfärdas av plattsättarnas branschorganisation PER. Behörigheten står även som garanti för att arbetet utförs med godkända konstruktioner enligt tillhörande monteringsanvisningar. Behöriga företag blir årligen föremål för Byggkeramikrådets kvalitetsöversyn.

MÅLERI & TAPETSERING
Under 2015 så startade vi på Byggpojken AB ett renodlat måleriföretag kallat Kruthare AB.

Våra målare är snabba, noggranna och trevliga. Kommunikationen med dig som kund är viktig för oss på Kruthare AB och därför försöker vi alltid arbeta i samförstånd med dig kring ditt projekt. Dina åsikter är viktiga, och vi ger dig professionella råd kring hur dina drömmar bäst kan förverkligas. Vi månar om dig som kund och ser alltid till att skydda ytor som inte ska målas i ditt hem. Vi ser även till att plocka i ordning efter oss efter dagens slut så att du slipper onödig röra i ditt hem under projektets gång. Produktutvecklingen går snabbt framåt i vår bransch och vi strävar efter att hela tiden använda oss av moderna och effektiva verktyg i arbetet.

Vi målar hus både invändigt som utvändigt. Behöver du hjälp med att bredspackla väggar, sätta tapeter och måla snickerier så gör vi det! Behöver du hjälp med att måla om huset så gör vi det med. Kort och gott så gör vi det mesta inom måleri. Vi vet vad som krävs för ett lyckat resultat. Ta gärna en titt i  galleriet eller på vår hemsida: Kruthare.se och se ett mindre urval av vad vi gjort!

Stickkontakter

ELARBETEN & INSTALLATION
Behöver du hjälp med något elarbete i ditt hem eller på ditt företag? Kontakta oss gärna så kommer en elektriker ut och hjälper dig!

Via våra underentreprenörer utför vi dagligen mängder av elinstallationer.

Vi arbetar i hela Storstockholm och även Stockholms skärgård. Våra tjänster vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag.

Varför ska du anlita en behörig elektriker?

Vid nyinstallation eller omdragning av fasta elinstallationer finns krav på att en behörig elektriker ska utföra installationen, men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav. En behörig och erfaren elinstallatör ser till att allt blir rätt från början och tar ansvar för installationen. Det är en trygghet och en garanti för dig som kund.

Våra erfarna elektriker är väl bevandrade i de förekommande problem och utmaningar som en elektriker stöter på vid installationer.