Byggpojken AB

byggforetag vallentuna

Byggföretag Vallentuna

Söker du efter ett byggföretag i Vallentuna?

När du behöver en plattsättare, målare, snickare eller elektriker står vi för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbetet precis enligt dina krav och önskemål. Vi är ett byggföretag i Vallentuna som utför såväl mindre arbeten som större byggnationer och många av våra kunder anlitar oss till att ta helhetsansvaret för ett projekt. Vi är alltså med och startar upp projektet, bygger och är med fram tills att arbetet är färdigt.

Tack vare vår breda kompetens med erfarna och duktiga yrkesmän så har vi resurserna för att slutföra arbetet i tid, och enligt budget.

Ett byggföretag Vallentuna du kan lita på

Som byggföretag i Vallentuna lägger vi stor vikt vid punktlighet. Vi kommer alltid på utsatt tid och ser till att hålla en bra kontakt under hela arbetets gång. På så vis skapar vi förutsättningar för ett så bra samarbete som möjligt och en effektiv process från start till mål.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

Kontakta oss gärna via vårt formulär, så berättar vi mer om vilka tjänster vi erbjuder. Välkommen!

Byggpojken AB

Vi kommer gärna ut till dig och gör en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt vad arbetet kommer att kosta. Ring oss direkt, eller använd formuläret nedan för att kontakta oss. 08-32 40 10

[contact-form-7 id=”795″ title=”Kontakt”]