Byggpojken AB

Privatkund

Vi på Byggpojken är ett professionellt team bestående av snickare, målare, plattsättare, golvläggare och elektriker.

Vi hjälper er från idé till
100% färdigställt projekt.

BADRUMSRENOVERING.

Vi på Byggpojken AB kan hjälpa dig med att bygga nytt badrum, renovera befintligt badrum, byta plats på ditt badrum, ett mindre projekt eller ett större projekt spelar ingen roll, alla uppdrag har lika stort värde hos oss.
Kakel, klinker, våtrumsmatta, våtrumsmålning & microcement.

Därför är din åsikt
viktig för oss och vi är lyhörda inför dina krav och önskemål. Vi värdesätter vår förmåga att hålla en tydlig kommunikation med dig som kund under hela projektets gång.

Byggpojken AB  uppfyller alla de branschregler som utfärdas av plattsättarnas branschorganisation PER & våtrumsbehörighet från Byggkeramikrådet.

TILLBYGGNAD & NYPRODUKTION.

När du väljer oss som hantverkare hjälper vi dig för din tillbyggnad, ombyggnad eller nyproduktion så kan du känna dig trygg i ditt val. Vi har under åren gjort enorma mängder projekt åt både privatkunder och företag. De allra flesta använder oss om och om igen till olika projekt. Det tycker vi är ett mycket gott betyg. 

Tak projekt

GOLVSLIPNING & GOLVLÄGGNING.

Behöver ditt befintliga parkettgolv slipas eller lagas, inga problem. Vi utför golvslipning och sedan hårdvaxoljar eller lackar vi det till precis den finish och nyans ni vill ha.

Vill ni få ett nytt fint parkettgolv lagt eller varför inte en vacker fiskbensparkett. Kontakta oss så löser vi det. Givetvis med en kostnadsfri offert som start.

KÖKSRENOVERING.

Byggpojken har erfarenhet av alla typer av köksbyggnationer, monteringar av nya kök och köksrenoveringar. Vi sitter på all kompetens som behövs inom koncernen och har ett stort kapital av erfarenhet & kunnande.

kok

ÖVRIGA SNICKERIARBETEN.

Vi utför givetvis andra snickeri och byggarbeten, såsom takomläggningar, fasadbyten, el-renovering, installation av laddboxar, målningsarbeten, markarbeten, gjuter plattor, bygger bastu, altan & pool och mycket mer.

VARFÖR BYGGPOJKEN?

Vi utför såväl mindre arbeten på några timmar/dagar till större byggnationer såsom tillbyggnader, attefallshus och villor.

HELHETSANSVAR.
I de flesta fall anlitar kunder oss till att ta helhetsansvaret för ett projekt. D.v.s. vi startar ett projekt, bygger och är med ända till dess att projektet avslutats.

KOMMUNIKATION.
Vi strävar alltid efter att hålla en tydlig dialog med alla våra kunder, stora som små projekt utförs under samma mentala tak. Med en väl fungerande kommunikation så kommer du som kund kunna slappna av och njuta.

Vårt motto är “100% nöjda kunder”. 

Reco Byggpojken

100% BEHÖRIGHET.

Vi har endast behöriga plattsättare. Vi har endast behöriga elektriker, vi har snickare & köksmontörer som utsetts till att bygga kök från våra samarbetspartners Marbodal & Ballingslöv.

ballingslov
Marbodal


När du beställer ett arbete av oss kan du vara trygg att det är rätt personer med rätt utbildning & behörighet som utför allt genom hela hantverkskedjan.

Kom ihåg, en offert från oss är alltid gratis. Så tveka inte att kontakta oss.

ROTAVDRAG.

När du väljer oss som hantverkare hjälper vi dig med ansökan om rotavdrag. Till rotarbeten räknas reparationer och underhåll av din bostad samt arbeten med att bygga om eller bygga till bostaden.
Skattereduktion för rotarbeten medges med halva arbetskostnaden med sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år.

 

Rot-avdrag

Dvs är ni två personer som äger fastigheten kan ni få upp till 100 000kr i avdrag per år. Är ni tre personer upp till 150 000kr. 

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 87% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av företaget som man kan. Därför samarbetar vi på Byggpojken med Reco.

Rätt person på rätt uppdrag.

Vi på Byggpojken är flexibla teamspelare som alla strävar mot de gemensamma målen uppsatta gentemot våra kunder, internt och våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra kompetenser och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi alltid är uppdaterade och i  framkant av branschen.

ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Byggpojken är införstådda i att vår verksamhet påverkar både samhället och miljö omkring oss alla. Vi är ställer därför krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.


Kontakta oss för mer information