Byggpojken AB

Privatkund

Vi på Byggpojken är ett professionellt team bestående av snickare, målare, plattsättare och elektriker.

Vi hjälper er från idé till
100% färdigställt projekt.

VARFÖR BYGGPOJKEN?

Vi utför såväl mindre arbeten på några timmar/dagar till större byggnationer såsom tillbyggnader och villor.

HELHETSANSVAR.
I de flesta fall anlitar kunder oss till att ta helhetsansvaret för ett projekt. D.v.s. vi startar ett projekt, bygger och är med ända till dess att projektet avslutats.

KOMMUNIKATION.
Vi strävar alltid efter att hålla en tydlig dialog med alla våra kunder, stora som små projekt utförs under samma mentala tak. Med en väl fungerande kommunikation så kommer du som kund kunna slappna av och njuta under arbetets gång.

Vi strävar efter 100% nöjda kunder. 

ROTAVDRAG.

När du väljer oss som hantverkare hjälper vi dig med ansökan om rotavdrag. Till rotarbeten räknas reparationer och underhåll av din bostad samt arbeten med att bygga om eller bygga till bostaden.
Skattereduktion för rotarbeten medges med halva arbetskostnaden med sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år.

Dvs är ni två personer som äger fastigheten kan ni få upp till 100 000kr i avdrag per år. Är ni tre personer upp till 150 000kr. Kontakta gärna skatteverket för mer information om vad som gäller för att få rätt till Rotavdrag.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 87% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av företaget som man kan. Därför samarbetar vi på Byggpojken med Reco.

Rätt person på rätt uppdrag.

Vi på Byggpojken är flexibla teamspelare som alla strävar mot de gemensamma målen uppsatta gentemot våra kunder, internt och våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra kompetenser och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi alltid är uppdaterade och i  framkant av branschen.

ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Byggpojken är införstådda i att vår verksamhet påverkar både samhället och miljö omkring oss alla. Vi är ställer därför krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.


Kontakta oss för mer information