Byggpojken AB

Karriär

Byggpojken söker nya medarbetare. Vill du veta mer om de aktuella tjänsterna? 

Hej.

Är det dig vi söker? Skriv några rader om dig själv, vad du har arbetat med tidigare och varför du söker tjänsten. 

Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar ett tjugotal professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.

Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt & glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att medarbetarna ska känna stark tillhörighet till företaget.

Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra. Byggpojken är inne i en expansiv period och vi behöver nu utöka vår personalstyrka. Vi letar efter trevliga och duktiga hantverkare som vill vara med i en i teamet och fortsätta att utveckla Byggpojken.

Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Kontaktperson: Stina via mejl, stina@byggpojken.se

Välkommen med din ansökan.

-Mathias Ajland VD

Just nu söker vi.

Vi söker – Servicetekniker/servicesnickare, Vi söker dig som tycker om att utföra kortare ärenden. Körkort B är ett krav då du har egen servicebil som du kör runt i främst inom Stockholms län

Vi söker – Snickare, som trivs med att variera sina arbetsuppgifter inom bygg och som arbetar professionellt och effektivt. Körkort B är krav. Du kommer att arbete både mot företag och privat.

 


Tillsatt – Plattsättare, som brinner för badrum och keramik och gillar att arbeta både inom privata och företagssektorn.

Tillsatt – Projektledare/kalkylator, som ska ansvara för samordning mellan medarbetarna ute på arbetsplatsen och räkna på offerter inom den privata sektorn

Tillsatt – Projektledare/Snickare, Här söker vi en person som kommer att vara projektledare för ett team på 3 till 4 snickare. Du kommer själv att arbeta som snickare, men med projektledaransvar. Dina arbetsuppgifter kommer således att sträcka sig från att skriva offerter till kund till att själv arbeta med projektet samtidigt som du projektleder ditt team och ser till att arbetet blir genomfört enligt plan och sedan avslutas på ett bra sätt med kunden.

Tillsatt – Elektriker, som trivs med att arbeta självständigt med många mindre projekt igång samtidigt.

Tillsatt – Målare, som trivs med att variera sina arbetsuppgifter inom måleri och som arbetar professionellt och effektivt.

Tillsatt – Operativ chef, som ska ansvara för den dagliga driften av företaget. Offerter, projektplanering, stöd för byggledare. Mycket fokus på planering och kommunikation.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 87% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av företaget som man kan. Därför samarbetar vi på Byggpojken med Reco.

Rätt person på rätt uppdrag.

Vi på Byggpojken är flexibla teamspelare som alla strävar mot de gemensamma målen uppsatta gentemot våra kunder, internt och våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra kompetenser och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi alltid är uppdaterade och i  framkant av branschen.

ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Byggpojken är införstådda i att vår verksamhet påverkar både samhället och miljö omkring oss alla. Vi är ställer därför krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.


Kontakta oss för mer information