Byggpojken AB

digital skyltning

Digital signage & skyltning växer hela tiden och används i alla typer av branscher. 

Det är flexibelt och en hållbar lösning som är framtidsanpassad.

Digitala skyltar.

Idag är digital signage en mycket viktig del i det aktiva & levande informationsflödet, marknadsföringen och försäljningen. 

Gymägare, restauranger, hotell, butiker, sjukhus, flygplatser & gallerier. Överallt finns det ett behov av digital signage. För att underlätta för kunder och personal på plats. 

Vi på Byggpojken har under åren utfört mängder av montage av och installerat digital skyltning åt bland annat restauranger, universitet, BRF’er golfklubbar, gymlokaler, butikskedjor med mera.

Vi har lång erfarenhet när det kommer till interaktiv information och skärmrelaterad reklam. När vi installer åt er så samarbetar vi med de bästa tillverkare av skärmar & mjukvara i branschen.

 

Effektivisera.

Gör ert företag eller organisation ännu effektivare att nå ut till potentiella kunder och medlemmar genom aktiva och interaktiva informationskärmar.  Utöka er potential för merförsäljning och fånga era kunders uppmärksamhet.

Digital signage passar för alla typer av företag, stora som mindre. Ge era kunder en aktiv & unik upplevelse, engagera dem,  skapa en känsla, ge era  medlemmar information som är relevant. Vi kan tillgodose alla era behov och monterar & installerar framtiden åt er.

Med de bästa samarbetspartners och deras professionella skärmar och lättarbetad mjukvara så installerar vi allt åt er, sedan uppdaterar ni er digitala skyltning på ett enkelt och tidseffektivt sätt själva.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 87% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av företaget som man kan. Därför samarbetar vi på Byggpojken med Reco.

Rätt person på rätt uppdrag.

Vi på Byggpojken är flexibla teamspelare som alla strävar mot de gemensamma målen uppsatta gentemot våra kunder, internt och våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra kompetenser och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi alltid är uppdaterade och i  framkant av branschen.

ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Byggpojken är införstådda i att vår verksamhet påverkar både samhället och miljö omkring oss alla. Vi är ställer därför krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.


Kontakta oss för mer information.