Byggpojken AB

Företag & BRF

Behöver ni hjälp på ert företag eller i er bostadsrättsförening så har ni kommit rätt.

Hej Företag.

På Byggpojken är vi ett professionellt sammansvetsat team bestående av snickare, målare, plattsättare, elektriker och våra duktiga projektledare.

Tack vare vår breda kompetens med duktiga yrkesmän & kvinnor kan vi hjälpa er med ert uppdrag. Från att bygga fastigheter, renovera k-märkta byggnader,  flytta kontorsväggar, anläggningsarbete, badrum, kök, lägga om golv till att måla om trapphus eller byta el-centraler.

Vi utför digital skyltning åt gym, restuaranger, butiker och högskolor.

Vi samarbetar idag med ett flertal större & mindre företag med varierade arbetsuppgifter inom hela byggspektrat.

Hej BRF & Hyresvärd.

I dagsläget arbetar vi som underentreprenörer och utför arbeten åt bland annat Stockholms stad, Solna stad, några större fastighetsbolag och ett antal BRF’er och hyresvärdar runtom i länet. 

I en bostadsrättsförening i Vallentuna kommun har vi utfört totalentreprenad med exteriör renovering och målningsarbete av 22 stycken fastigheter. 

Vi gör trapphus, underhåll, hela kök, badrum, fasader & fönster m.m. Kort och gott så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig och er förening och era fastigheter.LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 87% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av företaget som man kan. Därför samarbetar vi på Byggpojken med Reco.

Rätt person på rätt uppdrag.

Vi på Byggpojken är flexibla teamspelare som alla strävar mot de gemensamma målen uppsatta gentemot våra kunder, internt och våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra kompetenser och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi alltid är uppdaterade och i  framkant av branschen.

ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Byggpojken är införstådda i att vår verksamhet påverkar både samhället och miljö omkring oss alla. Vi är ställer därför krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.


Kontakta oss för mer information.