Byggpojken AB

plattsattare taby

Golvläggare i Stockholm

Behöver du en golvslipare & golvläggare i innerstan?

Vi på Byggpojken kan hjälpa dig med slipa ditt befintliga parkettgolv, lägga nytt parkettgolv eller varför inte fiskbensparkett? Vi vet vad som krävs för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Därför är din åsikt viktig för oss och vi är lyhörda inför dina krav och önskemål.

Byggpojken har slipat & lagt hundratals golv under åren i alla stilar som finns att få. Eftersom utvecklingen hela tiden går framåt när det gäller miljö, lim, material och kunskap kring golvläggning är vi noga med att våra golvläggare i Stockholm ständigt uppdaterar sina kunskaper. 

Golvläggare Stockholm med erfarenhet och hantverksstolthet.

Golvslipning

Vi som företag & golvläggare i Stockholm står även som garanti för att arbetet utförs med godkända konstruktioner enligt tillhörande monteringsanvisningar. Därmed kan du som kund vara trygg med att anlita oss som din golvslipare & golvläggare av parkettgolv och fiskbensparkett i Stockholm & kranskommuner.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill anlita oss för ditt projekt – våra kontaktuppgifter hittar du här.

Välkommen att kontakta oss, ett byggföretag i Täby!

Byggpojken AB

Vi kommer gärna ut till dig och gör en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt vad arbetet kommer att kosta. Ring oss direkt, eller använd formuläret nedan för att kontakta oss. 08-32 40 10

[contact-form-7 id=”795″ title=”Kontakt”]