Byggpojken AB

plattsattare taby

Köksrenovering Täby

Behöver du duktiga snickare, målare & plattsättare i Täby till din köksrenovering?

Vi på Byggpojken AB kan hjälpa dig med att byta ut ditt kök, renovera befintligt kök, eller helt byta plats på köket. Vi har all kompetens internt så arbetet går så snabbt och smidigt som möjligt. Vi har expertkunskap och är certifierade montörer av flera stora kökstillverkare såsom Marbodal och Ballingslöv.

Vi vet vad som krävs för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Därför är din åsikt viktig för oss och vi är lyhörda inför dina krav och önskemål.

Byggpojken har byggt och renoverat 100-tals kök sedan bolaget grundades 2007. Eftersom utvecklingen hela tiden går framåt när det gäller material och kunskap kring kök, köksrenovering och planlösning är vi noga med att våra snickare är med på noterna och även kan komma med värdefull insikt pga deras gedigna erfarenhet av olika typer av köksmonteringar

Köksmontör i Täby med erfarenhet.

Vi har snickare, målare, elektriker & plattsättare i Täby, alla är behöriga inom sina områden. Det innebär att vi uppfyller de branschregler som utfärdas av elsäkerhetsverkat & plattsättarnas branschorganisation PER. Behörigheten står även som garanti för att arbetet utförs med godkända konstruktioner enligt tillhörande monteringsanvisningar. Behöriga företag blir årligen föremål för kvalitetsöversyn. Därmed kan du som kund vara trygg med att anlita oss som för en helhetslösning när det kommer till kökrenovering i Täby.

Vi har all kompetens internt för att påbörja, utföra och färdigställa er köksdröm. 

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill anlita oss för ditt projekt.

Kontakta oss, ett byggföretag i Täby!

Byggpojken AB 

Vi kommer gärna ut till dig och gör en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt vad arbetet kommer att kosta. Ring oss direkt, eller använd formuläret nedan för att kontakta oss. 08-32 40 10

[contact-form-7 id=”795″ title=”Kontakt”]