Byggpojken AB

malare akersberga

Målare Åkersberga

Byggpojken står till tjänst som målare i Åkersberga för både privatpersoner och företag. Du är välkommen att anlita oss om du behöver hjälp med att bredspackla väggar, sätta tapeter eller måla snickerier!

Vi målar hus både utvändigt och invändigt – vi är helt enkelt en målare i Åkersberga som gör det mesta inom måleri. Våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga och på Byggpojken vet vi vad som krävs för ett så bra resultat som möjligt.

Målare i Åkersberga som tar ansvar

Självklart ser vi till att plocka i ordning efter oss vid arbetsdagens slut, så att du slipper onödig röra i ditt hem under projektets gång. Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vet att kommunikation mellan dig som kund och oss är en central del för ditt projekt. Kika gärna i vårt galleri här på hemsidan och se ett litet urval av vad vi gjort!

Vi på Byggpojken kan också ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas. Ibland är frågorna många kring färg och materialval, och dina åsikter är viktiga för oss. Vilka funderingar du än har om ditt projekt kan du alltid vända dig oss.

Välkommen till oss när du behöver en målare i Åkersberga!

Byggpojken AB

Vi kommer gärna ut till dig och gör en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt vad arbetet kommer att kosta. Ring oss direkt, eller använd formuläret nedan för att kontakta oss. 08-32 40 10

[contact-form-7 id=”795″ title=”Kontakt”]