Byggpojken AB

malare danderyd

Målare Danderyd

Behöver du en målare i Danderyd för ditt projekt?

Vi på Byggpojken målar hus både invändigt och utvändigt och våra målare är snabba, noggranna och trevliga. Behöver du hjälp med att bredspackla väggar, sätta tapeter och måla snickerier så gör vi det! Kort och gott är vi en målare i Danderyd som gör det mesta och vi vet vad som krävs för ett så bra resultat som möjligt. Har du några frågor kan du alltid vända dig till oss.

En professionell målare Danderyd

Våra målare i Danderyd kan ge dig professionella råd vad som kommer passa ditt hem bäst. Dina åsikter är viktiga, vi månar om dig som kund och ser alltid till att skydda ytor som inte ska målas i ditt hem. Vi ser självklart till att plocka i ordning efter oss efter dagens slut så att du slipper onödig röra i ditt hem under projektets gång.

Ta gärna en titt i vårt galleri och se ett mindre urval av vad vi gjort! Du är varmt välkommen att kontakta oss när du vill anlita en målare i Danderyd.

Välkommen att kontakta oss till ett byggföretag i Danderyd!

Byggpojken AB

Vi kommer gärna ut till dig och gör en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt vad arbetet kommer att kosta. Ring oss direkt, eller använd formuläret nedan för att kontakta oss. 08-32 40 10