Byggpojken AB

malare taby

Målare Täby

Välkommen till Byggpojken när du behöver en målare i Täby!

Vi målar hus både utvändigt och invändigt och våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Vi strävar alltid efter ett gott samarbete med dig som kund och vet att god kommunikation är en central del av ett projekt. Dessutom kan våra målare i Täby ge dig professionella råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas. Frågorna kan vara många och dina åsikter är viktiga för oss – vilka funderingar du än har kring färg och materialval kan du alltid fråga oss.

En ansvarsfull målare Täby

Behöver du hjälp med att bredspackla väggar, sätta tapeter och måla snickerier så står vi till tjänst! Vi är helt enkelt en målare i Täby som gör det mesta inom måleri och vi vet vad som krävs för ett så bra resultat som möjligt. Självklart ser vi till att plocka i ordning efter oss vid arbetsdagens slut, så att du slipper onödig röra i ditt hem under projektets gång.

Kika gärna i vårt galleri här på hemsidan och se ett litet urval av vad vi gjort! Du är varmt välkommen att kontakta oss när du vill anlita en målare i Täby.

Välkommen att kontakta oss 

Byggpojken AB

Vi kommer gärna ut till dig och gör en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt vad arbetet kommer att kosta. Ring oss direkt, eller använd formuläret nedan för att kontakta oss. 08-32 40 10

[contact-form-7 id=”795″ title=”Kontakt”]