Byggpojken AB

malare vallentuna

Målare Vallentuna

Byggpojken står till tjänst som målare i Vallentuna om du behöver hjälp med att bredspackla väggar, sätta tapeter eller måla snickerier!

Vi målar hus både utvändigt och invändigt och våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Dessutom kan våra målare i Vallentuna ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas. Vilka funderingar du än har om ditt projekt kan du alltid vända dig oss.

Målare Vallentuna med kompetens och erfarenhet

Vi är helt enkelt en målare i Vallentuna som gör det mesta inom måleri och vi vet vad som krävs för ett så bra resultat som möjligt. Självklart ser vi till att plocka i ordning efter oss, så att du slipper onödig röra i ditt hem under projektets gång. Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vet att kommunikation mellan dig som kund och oss är en central del för ditt projekt. Kika gärna i vårt galleri här på hemsidan och se ett litet urval av vad vi gjort!

Välkommen att kontakta oss 

Byggpojken AB

Vi kommer gärna ut till dig och gör en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt vad arbetet kommer att kosta. Ring oss direkt, eller använd formuläret nedan för att kontakta oss. 08-32 40 10

[contact-form-7 id=”795″ title=”Kontakt”]