Byggpojken AB

plattsattare taby

Plattsättare Täby

Behöver du en plattsättare i Täby?

Vi på Byggpojken kan hjälpa dig med att bygga badrum, sätta kakel i kök och klinker i hallar eller varför inte microcement. Vi vet vad som krävs för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Därför är din åsikt viktig för oss och vi är lyhörda inför dina krav och önskemål.

Vi lägger även microcement, modernt, tåligt och extremt lättstädat som ytskikt i både gamla och nya badrum. Kontakta oss för er info.

Byggpojken har sedan flera år tillbaka våtrumsbehörighet utfärdat av Byggkeramikrådet. Eftersom utvecklingen hela tiden går framåt när det gäller material och kunskap kring våtrum är vi noga med att våra behöriga plattsättare i Täby ständigt uppdaterar sina kunskaper. De deltar därför kontinuerligt i kurser anordnade av Byggkeramikrådet.

Plattsättare Täby med erfarenhet och behörighet

Vi som plattsättare i Täby är behöriga inom vårt område. Det innebär att vi uppfyller de branschregler som utfärdas av plattsättarnas branschorganisation PER. Behörigheten står även som garanti för att arbetet utförs med godkända konstruktioner enligt tillhörande monteringsanvisningar. Behöriga företag blir årligen föremål för Byggkeramikrådets kvalitetsöversyn. Därmed kan du som kund vara trygg med att anlita oss som plattsättare i Täby.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill anlita oss för ditt projekt – våra kontaktuppgifter hittar du här.

Välkommen att kontakta oss, ett byggföretag i Täby!

Byggpojken AB

Vi kommer gärna ut till dig och gör en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt vad arbetet kommer att kosta. Ring oss direkt, eller använd formuläret nedan för att kontakta oss. 08-32 40 10

[contact-form-7 id=”795″ title=”Kontakt”]